Acasa   »   Produse

  

Oferta Produse

SERIGRAFIA   - este procedeul prin care se imprima pe suporti din cele mai diferite materiale, incepand cu hartie, ceramica, materiale plastice si terminand cu textilele sau metalele.

Avantajele imprimarii serigrafice sunt urmatoarele: imprimare in serii mici si mijlocii, rezistenta ridicata a vopselelor la frecare, zgariere si mai ales la raze UV.

Aceste echipamente sunt utilizate pentru imprimarea in una sau mai multe culori, in regim manual, semiautomat sau automat, a diferite produse, cu suprafata cilindrica, plana sau neregulata. Pe scara larga astfel de sisteme sunt folosite pentru imprimarea de pixuri, brichete, pahare, jucarii, diversi recipienti, hartie si carton, agende, carcase, produse industriale, textile, etc.

TAMPOGRFIA este un procedeu, relativ nou, de inscriptionare ce foloseste un tampon din cauciuc siliconic ca mediu de transfer al cernelei, prin parcurgerea urmatoarelor etape:

Pe o placa cu suprafata fotosensibila denumita in cele ce urmeaza cliseu, sunt "sapate" adancituri reprezentand imaginea ce urmeaza a fi imprimata, printr-un procedeu foto;

Imaginea realizata pe suprafata cliseului este acoperita cu cerneala;

Un tampon cu suprafata neteda realizat, sub diferite forme din cauciuc siliconic neabsorbant, va "ridica" cerneala de pe cliseu si o va transfera pe obiect.

Astfel, elementele cheie ale procedeului tampografic il reprezinta tamponul, cliseul si cerneala, care permit decorarea obiectelor cu forme si texturi diferite.

SUBLIMAREA este un proces fizic care implica transformarea particulelor de vopsea dintr-o stare solida intr-o stare gazoasa, fara a transforma intai particulele solide in lichide.

Sublimarea unei imagini din hartia de transfer pe un suport implica contactul dintre imaginea printata pe hartia de transfer si suportul de pe presa de transfer. Caldura din presa face ca particulele de vopsea de pe imagine sa sublimeze. In timpul procesului, poliesterul suportului este de asemenea incalzit. Ca rezultat moleculele poliesterului se deschid si particulele de vopsea, in stare gazoasa, patrund in poliester.

La incheierea procesului de sublimare, presa este deschisa si suportul se raceste. Dupa racire, vopseaua este retinuta pe poliester, fapt ce demonstreaza indelungata rezistenta a vopselei pe material comparativ cu alte metode de imprimare.

Print digital sau tipar digital reprezinta procedeul prin care o imagine provenita dintr-un fisier digital este tiparita direct pe suprafata hartiei fara a fi nevoie de film sau matrita. Se poate executa orice print de la carti de vizita la mape de prezentare, dar in tiraje relativ mici 100-500 bucati, rapid si la o calitate ridicata (400 dpi).

Dimensiunile la care se poate printa:

  • A4 = 210 X 297 mm
  • A3 = 297 x 420 mm
  • SRA3 = 320 x 450mm

  

Print digital de mari dimensiuni

In cazul printului digital de mari dimesiuni imprimarea se face cu cerneala pe baza de solvent, rezistenta la UV si apa, ceea ce face ca utilizarea produsului finit in exterior sa nu necesite protectie suplimentara.

Latimea de printare este de aproximativ 1600 mm, la rezolutii cuprinse intre 360 si 1440 dpi. Mediile pe care se poate printa sunt foarte variate: PVC flexibil (banner), autocolant, hartie, textil, etc...

Costul redus al consumabilelor printerului cat si al suportului de imprimare duc la un pret al produsului finit extrem de competitiv, asigurand totodata o calitate si garantie maxima.

Tiparul offset este acel tipar care este executat in tipografii in tiraje de obicei mai mari decat 1000 de bucati. Este tiparul pentru care se face un film sau o matrita si a carui costuri sunt justificabile (sau rentabile) doar daca tirajul este voluminos.

La aceasta cateogrie de tipar offset putem avea produse precum (si nu numai):

Brosuri,   Cataloage,   Certificate,   Fluturasi,   Flyere,   Ghiduri,   Mape de prezentare,   Pliante,   Postere,   Reviste,   Tipizate

Un mare avantaj al tiparului offset este ca acesta lucreaza cu culorile de tip PANTONE si nu doar in 4 culori (CMYK) precum imprimantele digitale.